Uutta Askolan kunnan nettisivuilla – Yksityinen tonttitarjonta ja yksityiset vapaat toimitilat

Uutta Askolan kunnan nettisivuilla – Yksityinen tonttitarjonta ja yksityiset vapaat toimitilat

 Askolan kunnalla on virallisilla nettisivuillaan Asuminen & Yrittäminen -sivulla oma osionsa kunnan tonttitarjonnasta. Siellä on yksityiskohtaiset tiedot niin Askolan kunnan omakoti- kuin yritystonteista myynti ja vuokraustietoineen.

Nyt tarjoamme yhteistyötä yksityiselle sektorille ja laajennamme informaatiota siten, että myös yksityisillä on mahdollisuus kertoa tietoja omistamistaan tonteista Askolassa. Samoin voi kertoa vapaista toimitiloista, jotka ovat Askolassa tarjolla joko ostettavaksi tai vuokrattavaksi.

Laitamme alla olevalle sivulle Tonttitarjonta -otsikon alle uudet otsikot Yksityinen tonttitarjonta ja Vapaat toimitilat. Kummallekin otsikolle tulee oma linkki, josta ko. sivua aukeaa ja siellä on lisätietoja niin yksityisistä tonteista kuin toimitiloista.

https://www.askola.fi/etusivu/asuminen-yrittaminen/

Tämän jälkeen sitten otamme vastaan kaikkien halukkaiden tiedot ja mahdolliset linkitykset, jotka laitamme ko. sivuille. Jokainen tietojen ilmoittaja vastaa omista tiedoistaan sekä linkeistään. Askolan kunnalla on oikeus poistaa annettuja tietoja, mikäli havaitaan puutteellisuuksia, asiattomuuksia tms.

Askolan kunnan yhteyshenkilönä asiassa toimii elinvoimapäällikkö. Hänelle voi lähettää s-postiin tiedot tonteista ja toimitiloista!

Kehittämisterveisin, Ari

Ari Forsberg, puh. 040 710 9100 tai ari.forsberg(at)askola.fi