Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SIRKUSTELUA WORKSHOP PÄIVÄ LAUANTAINA 8.2.20 KLO 10-14.30 ASKOLAN KOULUN SALISSA

8 helmikuun @ 10:30 - 14:30

Askolan kunnan liikuntatoimi järjestää yhteistyössä Cirkus Kasa Companyn kanssa SIRKUSTELU work shop päivän la 8.2.2020 Askolan koulun salissa, Linnankoskentie 49, 07510 Askola, klo 10-14.30.
Paikkoja on rajoitettu määrä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Sitovat ilmoittautumiset Mia Stengårdille.

Perheakrobatia klo 10-10.45
Hinta 23€/perhe

Vannekurssi klo 11-12.30
Hinta 12€/hlö

Pariakrobatia klo 13-14.30
Hinta 18€ / pari

Perheakrobatia
Ikäsuositus 2-6v
Perheakrobatiassa tutustutaan akrobatiaan ja erilaisiin yksin ja yhdessä tehtäviin temppuihin, harjoitellaan ja leikitään akrobatian keinoin. Vanhemmat osallistuvat tekemiseen sekä näyttävät mallia ja kannustavat lasta. Mukaan liikuntaan sopivat vaatteet ja iloinen mieli.

Vannekurssi
Hulavannekurssilla harjoitellaan vanteen pyöritystä eri kehon osissa. Lisäksi harjoitellaan heittoja ja erilaisia pyöräytyksiä ja vierityksiä vanteella sekä erilaisia kehonliikkeitä vanteen kanssa. Kurssille voit osallistua ilman aiempaa lajitaustaa. Varaa mukaan liikuntaan soveltuvat vaatteet sekä vesipullo. Tunti on tarkoitettu aikuisille ja yli 15-vuotiaille.

HUOM! Vannekurssi sisältää kuntovanneosion, jossa tutustutaan kuntovanteeseen / painovanteeseen monipuolisena kuntoiluvälineenä. Painovanneosiossa harjoitellaan vanteen pyöritystä keskivartalolla, sekä lihaskuntoa kehittäviä liikkeitä vanteen kanssa. Ota mukaan oma painovanne, kevyemmän temppuvanteen saa lainaksi kurssin puitteissa.

Pariakrobatia
Ikäsuositus 14+
Pariakrobatiakurssilla pääset kokeilemaan ja harjoittelemaan pariakrobatiaa, tasapainon löytämistä yhdessä, toisen kannattelemista, tukemista ja ”kuuntelemista”. Voit olla kokeilemassa pariakrobatiaa ensimmäistä kertaa, tai voit tulla opettelemaan uusia temppuja ja kertaamaan vanhoja liikkeitä.
Pariakrobatiakurssin tuntien rakenne muodostuu lämmittelyosuudesta, pariakrobatiatekniikan ja liikkeiden opettelusta ja harjoittelusta. Lisäksi tunnilla tehdään lajille ominaisia voima- ja liikkuvuusharjoitteita. Liikkeitä varioidaan jokaisen taitotasoon sopiviksi.

Opetuksessa painotetaan turvallisuutta ja oikeaa tekniikkaa, hauskuutta unohtamatta. Yhteisen rytmin löytäminen on tärkeää pariakrobatiassa. Tule puolison tai oman kaverin kanssa oppimaan uusia taitoja. Tunnilla edetään osallistujien osaamisen mukaan, eikä aikaisempaa osaamista tarvita.

Muistathan, että pariakrobatiatunnille ilmoittaudutaan oman parin kanssa. Mukaan tarvitset joustavat, liikuntaan soveltuvat vaatteet, juomapullon ja iloisen mielen!

Ohjaajina toimivat Sanni ja Kaito. He ovat sirkuslajien moniosaajia ja ovat työskennelleet sirkusalalla sekä esiintyjinä, että opettajina jo lähes kymmenen vuoden ajan. Lisää tietoja ohjaajista löydät osoitteesta: www.kasacompany.com
Instagram: @circuskasacompany

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
8 helmikuun
Aika:
10:30 - 14:30
Tapahtumaluokka: