« All Tapahtumat

• Tämä tapahtuma on mennyt.

AVOIMET OVET SÄRKIJÄRVEN JUKOLASSA LA 8.6. KLO 11 – 14

kesäkuu 8 @ 11:00 - 14:00

Huuvarin-Särkijärven nuorisoseurantalo Jukola avaa ovensa kyläläisille ja kauempaakin tuleville yhteistyössä Askolan Itäpuolen Maaseutuseuran kanssa kansallisena Avoimet Kylät –päivänä 8.6.  Perinteinen kesätori pidetään ulkona ja  sateen sattuessa koko tapahtuma on sisätiloissa.

Jos nälkä yllättää, voit nauttia maaseutuseuran naisten soppatykin tai nuorisoseuran kahvion antimista.

Voit testata taitosi vastan – tai vihdan – tekokilpailussa, muutakin kisaa on tiedossa.

Johannes Linnankosken syntymästä tulee kuluneeksi 150 v lokakuussa 2019,  ja sen kunniaksi on Askolassa  meneillään yhteisövirkkausprojekti, jonka tavoitteena oli valmistaa Laulu tulipunaisesta kukasta –kirjallinen peitto. Peiton 5 erilaista palaa on suunnitellut Soile Olmari ja palat on nimetty  kirjan mukaan.  Tuula Leivo kylältämme on tehnyt kaikki 5 palaa ja on paikalla kertomassa niiden tarinaa.  Saamme myös yhden valmiin peitteen nähtäväksemme.

Lapsille on varattu oma puuhanurkkaus, jossa voit ideoida  vaikkapa “Jukola” leivosta.  Kahviossa on myynnissä  kyläkirjoja sekä muita Askolaa käsitteleviä kirjoja.

Voit käydä tutustumassa alkuvaiheessa Tampin kartanon Pakaritupaan, joka on avoinna yleisölle klo 10 – 12. Tupa sijaitsee kävelymatkan päässä Jukolasta ja siellä on myös pieni kahvio.

HUUVARIN-SÄRKIJÄRVEN NUORISOSEURAN KESÄTORIT 2019:

8.6. klo 11 – 14 (Jukola, Avoimet kylät –päivän tapahtuma)

29.6. klo 11 – 13 (Jukola)

11.7. klo 16 – 20 (Prestbacka, perinnepäivän yhteydessä)

27.7. klo 11 – 13 (Jukola)

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä: