Monninkylän koulun 5.-6. –luokkalaiset julkaisevat omaa musiikkia heinäkuussa

Askolassa, Monninkylän koulun 5.-6. –luokkalaiset julkaisevat omaa musiikkia heinäkuussa. Lapset kirjoittivat ja sävelsivät lauluja yhdessä nuoriso-ohjaaja Jari Uutelan kanssa.

Syntyi kappaleet ” Sun mutsis” (5. luokka) ja ”Mä en anna periks (6. luokka).

Kappaleiden tuottajan toimii Sami Tamminen (Juno, Nikke Ankara, Pikku G, Arttu Lindeman). Monninkylän lapset esittävät itse kappaleensa. Myöskin kansitaide on luokkalaisten tekemää.

Kappaleet julkaistaan 3.7.2020 (Sun mutsis) ja 10.7.2020 (Mä en anna periks) digitaalisena Suoratoistopalveluissa (Spotify, Deezer, Youtube yms).  Projekti kantaa nimeä J.A.M.S, joka tulee Askolan koulujen alkukirjaimista (Juornaankylä, Askola, Monninkylä, Särkijärvi). 5.-luokkalaisten ryhmän nimi on ”Mosel” ja 6.-luokkalaisten ryhmän nimi on ”07OP”.