Kuuntele ensin – Kesäkuun teemana on Liikkuminen

Liikkuminen piristää koko perhettä ja saa olon tuntumaan paremmalta. Se auttaa jaksamaan ja keskittymään paremmin. Terveysvaikutukset ovat moninaisia, oppiminen ja muisti paranevat.

Liikunta hyödyttää myös aivojen kehitystä.

Sen tarkoituksena on tuoda esiin vanhemmuustaitojen merkitystä riskikäyttäytymisen ehkäisyssä ja lapsen terveen kasvun tukemisessa. Kesäkuun teemana on Liikkuminen.

————————————————————————————————————————————————————

Kuuntele ensin – kampanja on Ehkäisevän päihdetyö EHYT ry:n toteuttama koko vuoden 2022 kestävä kampanja, joka on suunnattu alakouluikäisten ja sitä nuorempien lasten vanhemmille. Sen tarkoituksena on tuoda esiin vanhemmuustaitojen merkitystä riskikäyttäytymisen ehkäisyssä ja lapsen terveen kasvun tukemisessa. Toukokuun teemana on Rajojen asettaminen.

Kuuntele ensin

Kampanjaan ja materiaaleihin voi tutustua www.ehyt.fi sekä yhdistyksen somekanavien kautta.