Koronavirustiedote 13.3.2020 klo 13.30

Tiedote 13.3.2020 klo 13.30

Kunta suosittelee, että kaikki asukkaat ja heidän lapsensa jäävät kotiin töistä, koulusta, päiväkodista ja harrastuksista matalalla kynnyksellä lievienkin flunssaoireiden iskiessä. Lisäksi kunta suosittelee välttämään suuria yleisötapahtumia ja harrastustoimintaa.

Ulkomailta palaavien lasten/oppilaiden/opiskelijoiden pitää pysyä kotona 14 päivän ajan. Hallitus suosittaa, että epidemia-alueilta palaavien tulee sopia työhön paluunsa ajankohdasta ja poissaolosta (kaksi viikkoa) yhdessä työnantajansa kanssa.

Askolan vanhuspalvelujen asumisyksiköihin ei sallita vierailuja muuttuneen koronavirustilanteen takia toistaiseksi. Toimenpiteellä halutaan suojata sekä asukkaita että henkilökuntaa mahdolliselta tartunnalta.

Mäntyrinteellä järjestettävä päivätoiminta sekä liikuntaryhmät on peruttu toistaiseksi. Myös keskiviikkoisin järjestettävät Ikäihmisten Avoimet Ovet Askola-Areenalla on peruttu toistaiseksi.

Kunnan johtoryhmä kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 16.3., ja tiedottaa mahdollisimman nopeasti uusista toimenpiteistä ja ohjeista asukkaille ja henkilökunnalle.

Askolan kunnan tiedotteet:

Koronavirus-tiedote 12.3.2020 klo 12

Koronavirus- tiedote 3.3.2020 klo 10.45