Nuoriso

TikTok: nuorisoohjaaja_jari
SnapChat: askolannuoret

Sähköpostit ovat muotoa

Nuorisotoimi on olemassa nuoria varten!

Tarjoamme monipuolisia ja virikkeellisiä vapaa-ajan palveluja nuorille yhteistyössä eri tahojen kanssa. Tuemme nuorten ja nuorisoyhdistysten sekä muiden yhteisöjen järjestämää nuorisotoimintaa tarjoamalla mm. toimitiloja ja avustuksia. Avustusten hakuaika on maaliskuu-huhtikuu.

Nuorisotoimi haluaa parantaa nuorten elinoloja Askolassa yhteistyössä eri tahojen kanssa. Siksi olemme mielellämme mukana hankkeissa, jotka tähtäävät nuorten elämän laadun parantamiseen. Palvelemme nuoria ja heidän vanhempiaan nuorten kehitykseen ja kasvuun liittyvissä asioissa.
Nuorisotoimessa saat tietoja nuorten harrastusmahdollisuuksista, koulutukseen ja työhön liittyvistä asioista ja nuoria palvelevista organisaatioista. Voit tulla myös muuten vain juttelemaan ja kertomaan ideoistasi. Jos sinulla on huolia ja murheita ja tarvitset apua, voimme yhdessä ottaa selvää, kenen puoleen voit kääntyä.

Askolan nuorisotila Nuta
Linnankoskentie 49, 07510 Askola

Nuorisotila toimii avointen ovien periaatteella nuorten olohuoneena monitoimitalolla. Kaikki toiminta tiloissa on valvottua ja päihteetöntä. Tila on tarkoitettu nuorten vapaaseen oleskeluun ja ajanviettoon.
Nuorisotilalla järjestetään myös ohjattua toimintaa, jotka ovat lähtöisin nuorten omista ideoista ja toiveista.
Nuta avaa ovensa syksyllä koulun alkaessa, ja sulkee ovensa keväällä toukokuussa. Tapahtumista ja poikkeuksista aukioloajoissa ja toiminnoissa ilmoitetaan kunnan nettisivuilla ja nuoriso-ohjaajan omilla tileillä Facebookissa ja Instagramissa.

Isot (13v. ylöspäin)

Nuoremmat (5-6lk.)

Nuorisotila Monttu
Helkamäentie 30, 07230 Askola

5-6 luokkalaisten oma vapaa-ajan kokoontumispaikka, jossa on mahdollisuus kuunnella musiikkia, pelata ps4 konsolia, pelata biljardia ja bilistä, sekä viihtyä hyvässä seurassa.

ASKOLAN NUORISOTILAT

Kirkonkylän Nuorisotila Nuta löytyy Askolan koulun areenan puoleisesta siivestä.

Monninkylän nuorisotila Monttu löytyy lukion tiloista.

Nuorisotilalla voit pelata esimerkiksi lautapelejä, pingistä, biljardia. Voit myös katsella telkkaria, pelata pleikkarilla ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Aina kun tulet nuorisotilalle, voit olla varma, että paikalla on myös luotettava aikuinen ohjaaja. Nuorisotilalla on aina tarjolla pientä välipalaa ilmaiseksi koronarajoitukset huomioiden.

13v.-18v.

NUORISOTILA NUTA (Linnankoskentie 49)

Nuta avoinna syksyllä 2021 7.9-9.12:

tiistaisin klo. 18 – 21.00
torstaisin klo. 18 – 21.00

Nuta on suljettu viikolla 41. ja avoinna syyslomaviikolla 42.

5.-6.-LUOKKALAISTEN NUTAT

Tule viihtymään, kisailemaan ja tapaamaan kavereitasi.

Syksyllä 2021 30.8. – 20.12.

Askola (Nuta)
(Linnankoskentie 49)

maanantaisin klo 14 – 16.30
(parittomat viikot)

Monninkylä (Monttu)
(Helkamäentie 30)

(parilliset viikot)
maanantaisin klo 14 – 16.30

Näinä aikoina muutokset aikatauluissa ovat mahdollisia.