Nuoriso

YHTEYSTIEDOT
Linnankoskentie 49, 07510 Askola

Nuorisosihteeri
Risto Vänttinen
p. 040 5558 344

Nuoriso-ohjaaja
Jari Uutela
p. 040 7109 006

Sähköpostit ovat muotoa

Nuorisotoimi on olemassa nuoria varten!

Tarjoamme monipuolisia ja virikkeellisiä vapaa-ajan palveluja nuorille yhteistyössä eri tahojen kanssa. Tuemme nuorten ja nuorisoyhdistysten sekä muiden yhteisöjen järjestämää nuorisotoimintaa tarjoamalla mm. toimitiloja ja avustuksia. Avustusten hakuaika on maaliskuu-huhtikuu.

Nuorisotoimi haluaa parantaa nuorten elinoloja Askolassa yhteistyössä eri tahojen kanssa. Siksi olemme mielellämme mukana hankkeissa, jotka tähtäävät nuorten elämän laadun parantamiseen. Palvelemme nuoria ja heidän vanhempiaan nuorten kehitykseen ja kasvuun liittyvissä asioissa.

Nuorisotoimessa saat tietoja nuorten harrastusmahdollisuuksista, koulutukseen ja työhön liittyvistä asioista ja nuoria palvelevista organisaatioista. Voit tulla myös muuten vain juttelemaan ja kertomaan ideoistasi. Jos sinulla on huolia ja murheita ja tarvitset apua, voimme yhdessä ottaa selvää, kenen puoleen voit kääntyä.

Askolan nuorisotila Nuta
Linnankoskentie 49, 07510 Askola

Nuorisotila toimii avointen ovien periaatteella nuorten olohuoneena monitoimitalolla. Kaikki toiminta tiloissa on valvottua ja päihteetöntä. Tila on tarkoitettu nuorten vapaaseen oleskeluun ja ajanviettoon.

Nuorisotilalla järjestetään myös ohjattua toimintaa, jotka ovat lähtöisin nuorten omista ideoista ja toiveista.

NUTAN AUKIOLOAJAT
· to klo 16-18 (teemanuta)
. to klo 18-20 (13-18- vuotiaille)
· pe klo 18-21 (13-18- vuotiaille)

Teematorstai: Teematorstaiden ajankohdista ja sisäillöistä ilmoitetaan erikseen vapaa-aikatoimen somekanavissa ja kouluilla.

Nuta avaa ovensa syksyllä koulun alkaessa, ja sulkee ovensa keväällä lukuvuoden päättyessä. Tapahtumista ja poikkeuksista aukioloajoissa ja toiminnoissa ilmoitetaan kunnan nettisivuilla ja nuorisotoimen Facebook-sivuilla.

Nuorisotila Monttu
Helkamäentie 30, 07230 Askola

Montun iltapäiväkerho 3 – 6-luokkalaisille Monninkylässä on avoinna torstaisin ja perjantaisin klo 13.30 – 16.00.