Nuoriso

Askolan kunnan nuorisotilatoiminta:

Koronan johdosta Nuorisotilatoiminta toimii supistettuna.

5.- ja 6. -luokkalaisten Nuta:
maanantaisin klo 14-16,30

19.4.21 Monttu, Helkamäentie 30, Monninkylä

26.4.21 Askolan Nuta, Linnankoskentie 49, Askola

3.5.21 Monttu, Helkamäentie 30, Monninkylä

10.5.21 Askolan Nuta, Linnankoskentie 49, Askola

17.5.21 Monttu, Helkamäentie 30, Monninkylä

Sisään voidaan ottaa 10 nuorta kerrallaan.

Ohjaajana Jari Uutela

Isojen Nuta (7.luokkalaiset – ) ei voida tällä hetkellä voida vallitsevan koronatilanteen johdosta

Kesän ja syksyn 2021 nuorisotoimen toiminnasta tiedoitetaan myöhemmin!

YHTEYSTIEDOT
Linnankoskentie 49, 07510 Askola

Nuorisosihteeri
Risto Vänttinen

Nuoriso-ohjaaja
Jari Uutela
Yhteisöpedagogi

Facebook: Nuoriso-ohjaaja Jari
Instagram: nuorisotyoaskola
TikTok: nuorisoohjaaja_jari
SnapChat: askolannuoret

Sähköpostit ovat muotoa

Nuorisotoimi on olemassa nuoria varten!

Tarjoamme monipuolisia ja virikkeellisiä vapaa-ajan palveluja nuorille yhteistyössä eri tahojen kanssa. Tuemme nuorten ja nuorisoyhdistysten sekä muiden yhteisöjen järjestämää nuorisotoimintaa tarjoamalla mm. toimitiloja ja avustuksia. Avustusten hakuaika on maaliskuu-huhtikuu.

Nuorisotoimi haluaa parantaa nuorten elinoloja Askolassa yhteistyössä eri tahojen kanssa. Siksi olemme mielellämme mukana hankkeissa, jotka tähtäävät nuorten elämän laadun parantamiseen. Palvelemme nuoria ja heidän vanhempiaan nuorten kehitykseen ja kasvuun liittyvissä asioissa.
Nuorisotoimessa saat tietoja nuorten harrastusmahdollisuuksista, koulutukseen ja työhön liittyvistä asioista ja nuoria palvelevista organisaatioista. Voit tulla myös muuten vain juttelemaan ja kertomaan ideoistasi. Jos sinulla on huolia ja murheita ja tarvitset apua, voimme yhdessä ottaa selvää, kenen puoleen voit kääntyä.

Askolan nuorisotila Nuta
Linnankoskentie 49, 07510 Askola

Nuorisotila toimii avointen ovien periaatteella nuorten olohuoneena monitoimitalolla. Kaikki toiminta tiloissa on valvottua ja päihteetöntä. Tila on tarkoitettu nuorten vapaaseen oleskeluun ja ajanviettoon.
Nuorisotilalla järjestetään myös ohjattua toimintaa, jotka ovat lähtöisin nuorten omista ideoista ja toiveista.
Nuta avaa ovensa syksyllä koulun alkaessa, ja sulkee ovensa keväällä toukokuussa. Tapahtumista ja poikkeuksista aukioloajoissa ja toiminnoissa ilmoitetaan kunnan nettisivuilla ja nuoriso-ohjaajan omilla tileillä Facebookissa ja Instagramissa.

Isot (13v. ylöspäin)

Nuoremmat (5-6lk.)

Nuorisotila Monttu
Helkamäentie 30, 07230 Askola

5-6 luokkalaisten oma vapaa-ajan kokoontumispaikka, jossa on mahdollisuus kuunnella musiikkia, pelata ps4 konsolia, pelata biljardia ja bilistä, sekä viihtyä hyvässä seurassa.