Varhaiskasvatus & Esiopetus

 

YHTEYSTIEDOT
Varhaiskasvatusjohtaja Jonna Soininen
Askolantie 30, 07500 Askola.
puh.0400 347 754
s-posti

 

 

Varhaiskasvatuksen asiakastyytyväisyyskysely 2020-2021 

VARHAISKASVATUKSEN ASIAKASMAKSUT 1.3.2023 alkaen

 

Varhaiskasvatus
Askolassa varhaiskasvatuksen tavoitteena on tukea lapsen kasvua sosiaaliseksi, empaattiseksi ja vuorovaikutustaitoiseksi. Ymmärrämme erilaisuuden käsitteen ja pyrimme yhdessä luomaan jokaiselle lapselle hyvän päivän juuri tänään. Lapsilla on oikeus oppia sekä rakentaa käsitystä itsestään ja ympäröivästä maailmasta omien lähtökohtiensa mukaisesti. Askolassa lasten omat käsitykset ja mielipiteet ovat tärkeitä ja he saavat osallistua toiminnan suunnitteluun ja arviointiin. Me rohkaisemme lapsia yhdessä tekemiseen ja yhteisöllisyyteen. Suhtaudumme avoimesti ja kunnioittavasti erilaisiin perheisiin sekä kotien erilaisiin katsomuksiin, uskontoihin, perinteisiin ja kasvatusnäkemyksiin. Tämä on rakentavan vuorovaikutuksen ja varhaiskasvatuksen perusta.

 

Askolan kunnan esiopetukseen ilmoittautuminen 2023:

Esiopetukseen ilmoittautuminen tehdään eDaisyyn 10.2.2023 mennessä.

Lisätietoa Daisystä.

Huomioittehan, että mahdollista koulukuljetusta Askolassa haetaan erillisellä hakemuksella, päätöksiä ei tehdä Daisyssä.

 

TERVETULOA ESIOPETUKSEEN 2023

https://askola.daisynet.fi/eDaisy

Lämpimästi tervetuloa uudet eskarit! 

Tiistaina 25.4 tutustumispäivä eli nokannäyttö esiopetusyksiköissä klo: 9.00 – 10.00. Kokoonnumme eskarin (Karpalo / Sateenkaari / Tammenterho) pihalla, ulkovaatetus sään mukainen. Tutustumisen yhteydessä huoltajilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä eskarin toiminnasta. Lopuksi perheet pääsevät tutustumaan myös eskarin sisätiloihin.

Yhteistyöterveisin Eskarin väki


Varhaiskasvatuksen tietovaranto Varda