Varhaiskasvatus & Esiopetus

Varhaiskasvatuksen toimintayksiköt ja niiden yhteydessä järjestettävä esiopetus pidetään toiminnassa, mutta Valtioneuvosto ja Askolan kunta linjaavat, että ne vanhemmat ja huoltajat, joiden on mahdollista järjestää lapsen hoito kotona, menettelevät niin. Huoltajan on ilmoitettava omaan varhaiskasvatusyksikköön poissaoloista. Jos ilmoitus poissaolosta on tehty, poissaolot huomioidaan maksuissa.

———————————————

YHTEYSTIEDOT
Varhaiskasvatusjohtaja Jonna Soininen
Askolantie 30, 07500 Askola.
puh.0400 347 754
sposti

Tiedote huoltajille, Itäisen Askolan varhaiskasvatus

Varhaiskasvatuksen asiakastyytyväisyyskysely 2019 tulokset

Varhaiskasvatus
Askolassa varhaiskasvatuksen tavoitteena on tukea lapsen kasvua sosiaaliseksi, empaattiseksi ja vuorovaikutustaitoiseksi. Ymmärrämme erilaisuuden käsitteen ja pyrimme yhdessä luomaan jokaiselle lapselle hyvän päivän juuri tänään. Lapsilla on oikeus oppia sekä rakentaa käsitystä itsestään ja ympäröivästä maailmasta omien lähtökohtiensa mukaisesti. Askolassa lasten omat käsitykset ja mielipiteet ovat tärkeitä ja he saavat osallistua toiminnan suunnitteluun ja arviointiin. Me rohkaisemme lapsia yhdessä tekemiseen ja yhteisöllisyyteen. Suhtaudumme avoimesti ja kunnioittavasti erilaisiin perheisiin sekä kotien erilaisiin katsomuksiin, uskontoihin, perinteisiin ja kasvatusnäkemyksiin. Tämä on rakentavan vuorovaikutuksen ja varhaiskasvatuksen perusta.

Varhaiskasvatuksen tietovaranto Varda