Varhaiskasvatus & Esiopetus

YHTEYSTIEDOT
Varhaiskasvatusjohtaja Jonna Soininen
Askolantie 30, 07500 Askola.
puh.0400 347 754
sposti

Hei,

Valitettavasti emme voi järjestää esiopetukseen tutustumista eli ” nokannäyttöä” yksiköissämme tänä keväänä.

Esiopetus alkaa 11.8.2021 klo 9.15 kaikissa esiopetusyksiköissä.

Olemme varanneet tuohon aikaa vastata huoltajien mahdollisiin kysymyksiin.

Olettehan täyttäneet lapsenne perustietolomakkeen Daisyssä huolellisesti (mm. lapsen allergiat). Voisitteko vielä tarkistaa tämän asian, kiitos.

Vielä muistutamme niitä huoltajia, jotka tarvitsevat lapselleen kuljetusta esiopetukseen. Hakemuslomake löytyy Askolan kunnan verkkosivuilta ja siellä on myös tietoa koulukuljetusperiaatteista. Kuljetusta on haettava huhtikuun aikana ja hakemukset palautetaan Leena Lehtimäelle kunnantalolle, Askolantie 30.

Terveisin,

Esiopetuksen henkilökunta ja Jonna Soininen

Varhaiskasvatuksen asiakastyytyväisyyskysely 2020-2021

Varhaiskasvatus
Askolassa varhaiskasvatuksen tavoitteena on tukea lapsen kasvua sosiaaliseksi, empaattiseksi ja vuorovaikutustaitoiseksi. Ymmärrämme erilaisuuden käsitteen ja pyrimme yhdessä luomaan jokaiselle lapselle hyvän päivän juuri tänään. Lapsilla on oikeus oppia sekä rakentaa käsitystä itsestään ja ympäröivästä maailmasta omien lähtökohtiensa mukaisesti. Askolassa lasten omat käsitykset ja mielipiteet ovat tärkeitä ja he saavat osallistua toiminnan suunnitteluun ja arviointiin. Me rohkaisemme lapsia yhdessä tekemiseen ja yhteisöllisyyteen. Suhtaudumme avoimesti ja kunnioittavasti erilaisiin perheisiin sekä kotien erilaisiin katsomuksiin, uskontoihin, perinteisiin ja kasvatusnäkemyksiin. Tämä on rakentavan vuorovaikutuksen ja varhaiskasvatuksen perusta.

Varhaiskasvatuksen tietovaranto Varda