Varhaiskasvatus & Esiopetus

YHTEYSTIEDOT
Varhaiskasvatusjohtaja Jonna Soininen
Askolantie 30, 07500 Askola.
puh.0400 347 754
sposti

Varhaiskasvatuksen asiakastyytyväisyyskysely 2020-2021

Varhaiskasvatus
Askolassa varhaiskasvatuksen tavoitteena on tukea lapsen kasvua sosiaaliseksi, empaattiseksi ja vuorovaikutustaitoiseksi. Ymmärrämme erilaisuuden käsitteen ja pyrimme yhdessä luomaan jokaiselle lapselle hyvän päivän juuri tänään. Lapsilla on oikeus oppia sekä rakentaa käsitystä itsestään ja ympäröivästä maailmasta omien lähtökohtiensa mukaisesti. Askolassa lasten omat käsitykset ja mielipiteet ovat tärkeitä ja he saavat osallistua toiminnan suunnitteluun ja arviointiin. Me rohkaisemme lapsia yhdessä tekemiseen ja yhteisöllisyyteen. Suhtaudumme avoimesti ja kunnioittavasti erilaisiin perheisiin sekä kotien erilaisiin katsomuksiin, uskontoihin, perinteisiin ja kasvatusnäkemyksiin. Tämä on rakentavan vuorovaikutuksen ja varhaiskasvatuksen perusta.

Askolan kunnan esiopetukseen ilmoittautuminen 2022:

Askolan kunnan esiopetukseen ilmoittaudutaan sähköisesti Daisyssä.
Askolan kunnan verkkosivuilla (opetus ja päivähoito) on lisätietoa Daisystä.
Esiopetukseen ilmoittautuminen tehdään Daisyyn 10.2.2022 mennessä.

Huomioittehan, että mahdollista koulukuljetusta Askolassa haetaan erillisellä hakemuksella, päätöksiä ei tehdä Daisyssä.

Tervetuloa esiopetukseen 2022 tiedote löytyy Askolan kunnan verkkosivuilta.

Syyslukukausi aloitetaan keskiviikkona 10.8.2022

Varhaiskasvatuksen tietovaranto Varda