Perhetyö

YHTEYSTIEDOT
Terveystie 1, 07500 Askola

Hanna Ruotsalainen, puh. 040 7109 120

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa:

Kohtaatko haasteita vanhempana olemisessa, rajojen asettamisessa, erotilanteessa, perheen vuorovaikutussuhteissa tai omassa jaksamisessa? Valvottaako lapsesi öisin tai kaipaatko lisää keinoja teini-ikäisesi kanssa? Askolan kunnan perhetyö tarjoaa maksuttomia ja luottamuksellisia palveluita eri elämäntilanteissa oleville askolalaisille lapsiperheille. Tavoitteellisen keskustelun avulla on mahdollista vahvistaa perheen omia voimavaroja, löytää ratkaisuja pulmiin ja saavuttaa arjessa toivottuja muutoksia. Keskustelun lisäksi perhetyön työmuotoina ovat esimerkiksi toiminnalliset menetelmät ja vertaisryhmätyöskentely. Työmuodoista ja tavoitteista sovitaan yhdessä perheen kanssa. Älä jää yksin huolesi kanssa. Soita tai laita meille sähköpostia!

 Lapsiperheiden kotipalvelu

Kotipalvelua myönnetään tilapäisenä palveluna. Kotipalvelun myöntämisessä tarkkaillaan tiettyjen kriteereiden täyttymistä ja näitä tarkastellaan aina tapauskohtaisesti.

Askolassa lapsiperheiden lyhytaikainen kotipalvelu toteutetaan ostopalveluna palvelusetelillä, josta jää asiakkaalle maksettavaksi omavastuuosuus.

Lapsiperheiden kotipalvelu antaa tukea vanhemmuuteen ja arjessa selviytymiseen auttamalla lasten- ja kodinhoidossa vaikeassa tai raskaassa elämäntilanteessa.

Lapsiperheiden kotipalvelua voit tiedustella Hanna Ruotsalainen, puh. 040 7109 120