Tiedote 17.3.2022

Uutena toimintana Askolan nuorisopalveluissa tarjotaan kesäkerhotoimintaa alakoululaisille kesäkuussa – ilmoittautuminen alkaa 21.3.2022

Askolan kunnan nuorisopalvelut järjestää askolalaisille alakouluikäisille lapsille kesäkerhotoimintaa 6.-23.6.2022 klo 9.00–15.00 seuraavissa paikoissa: Askolan alakoulu, Monninkylän koulu, Juornaankylän koulu ja Särkijärven koulu.

Kesäkerhoon haetaan hakulomakkeella Wilman kautta ja huoltajille lähetetään Wilma-tiedote hakuajan käynnistytty. Hakuaika on 21.3.–1.4.2022. Kesäkerhoon ilmoittautuminen on sitova.

Kerhon hinta / lapsi on 60 euroa läsnäolopäivistä riippumatta. Kerhossa tarjotaan lämmin ateria. Lapsi voi myös tuoda mukanaan omat eväät/välipalan. Kerhopaikoissa on käytössä jääkaappi.

Kerhossa lasten kanssa liikutaan, leikitään ja pelaillaan sekä ulkona että sisällä. Kerhoissa on myös askartelua, pelien pelaamista, vapaata aikaa ja lasten toiveiden mukaista tekemistä. Kerhoissa hyödynnetään koulujen lähialueita ulkoilussa.

Kesäkerhojen toteutuminen ja toteutumispaikat ratkeavat ilmoittautumisajan jälkeen.

Mikäli kerhon osallistujamäärää joudutaan rajaamaan, etusijalla ovat 1. ja 2. luokan oppilaat sekä tuen tarpeessa olevat oppilaat. Jos kesäkerho ei toteudu ilmoitetulla koululla, hakemus raukeaa, ellei toissijaisesta järjestämispaikasta ilmoiteta erikseen.

Ohjaajina kerhoissa toimivat koulunkäynninohjaajat. Tarkempaa tietoa kerhon toiminnasta ja sisällöstä annetaan toukokuun aikana.

Lisätietoja:

Terveisin,