Ahdistuksen ohjattu omahoito -ryhmä ja Stressinpurku-ryhmä ovat käynnistyneet

Ahdistuksen ohjattu omahoito -ryhmä ja Stressinpurku-ryhmä käynnistyivät viikolla 37.

Lisätietoja: Porvoon kaupungin mielenterveys-ja-päihdepalvelut

Ahdistuksen ohjattu omahoito -ryhmä

Ryhmä käynnistyy viikolla 37.

Ryhmä pohjautuu Mielenterveystalo.fi -sivuston samannimiseen omahoitoon sekä omahoitoon sodan uhkaan liittyvän huolen ja epävarmuuden sietämisestä. Teams-ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 15–16 (ryhmän kesto noin 45 min). Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Kahden ryhmäkerran aikana käydään läpi neljä harjoitusta, joista saat hyötyä ahdistuksen lievittämiseen. Säännöllinen harjoittelu mahdollistaa ajatus- ja toimintamallien muutoksen, joten harjoittelu on tärkeässä osassa oireiden lievittymisessä. Harjoittelun myötä armollisuus itseä ja omaa kokemusta kohtaan kasvaa.

Pariton viikko ryhmäkerta 1: Murehtimisen rajaaminen ja kehon rauhoittaminen

Parillinen viikko ryhmäkerta 2: Epävarmuuden sietäminen ja tunteiden hyväksyminen

Stressinpurku-ryhmä

Ryhmä käynnistyy viikolla 37.

Ryhmän tarkoitus on auttaa jännitteiden purkamisessa kehosta ja mielestä. Teemme yhdessä harjoituksia kehoyhteyden lisäämiseksi, ja mietimme konkreettisia keinoja stressin purkamiseen.

Kokemusasiantuntijan (yhdessä sairaanhoitajan kanssa) ohjaama Teams-ryhmä kokoontuu torstaisin klo 12–13 (ryhmän kesto noin 45 min). Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Stressinpurku-ryhmä on jatkuva avoin ryhmä, johon voit osallistua silloin kun sinulle sopii ja ryhmäkertojen aikana voit osallistua sen verran, kuin tuntuu hyvältä. Ryhmä on luottamuksellinen, kerrotaan omasta kokemuksesta ja kunnioitetaan toisten omaa kokemusta.