Tietoa tarvitsevalle

Rakennustarkastajan päätökset
Tarkastuslautakunnan pöytäkirjat

Nuorisovaltuuston pöytäkirjat

Tarkastetut valtuuston, kunnanhallituksen ja lautakuntien pöytäkirjat julkaistaan heti pöytäkirjan tarkistuksen jälkeen.
Huom. Rakennustarkastajan julkipanolistat näkyvillä vain valitusajan, jonka jälkeen ne poistuvat näkyviltä.

« maaliskuu 2021 » loading...
ma ti ke to pe la su

Askolassa tapahtuu:

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 päivää sitten

Tiedote 2.3.2021 klo 14.00

Etäopetus

Yläkoulun yleisopetus siirtyy etäopetukseen 8. -28.3.2021. Perusopetuksen 7.- 9. luokkalaiset siirtyvät etäopetukseen 8. – 28.3.2021 väliseksi ajaksi ja etäopetuksessa olevilla oppilailla on oikeus maksuttomaan kouluateriaan. Asiasta tiedotetaan huoltajille Wilman kautta. Lähiopetuksessa jatkavat edelleen kuten tähänkin asti erityisen tuen päätöksen saaneet 7.- 9. luokkien oppilaat. Lähiopetuksessa jatkavat edelleen kuten tähänkin asti alakoulujen ja esiopetuksen oppilaat.

Askolan lukio on jo siirtynyt etäopetukseen 1.-28.3.2021 väliseksi ajaksi.

Kirjastot

Askolan kirjasto on suljettu 8. – 28.3.2021 välisenä aikana kunnan johtoryhmän päätöksellä.

Askolan pääkirjastossa ja Monninkylän kirjastossa voi käydä ainoastaan noutamassa ennalta varatut aineistot seuraavina aikoina:

Askolan pääkirjasto: ma 12 – 15, ke 16 – 19, to 12 – 15, pe 12 – 15

Monninkylän kirjasto: ma 10 – 13 ja ti 16 – 19

Kirjaston ovet ovat lukossa. Sisään pääsee pääkirjastoon soittamalla yläoven ovikelloa ja Monninkylässä koputtamalla ovelle. Vain varausten nouto, itsepalvelulainaus lainausautomaatilla ja palautukset ovat sallittuja. Palautukset voi jättää myös palautuslaatikkoon, josta ne kirjataan palautetuksi seuraavana aukiolopäivänä. Kirjastossa voi asioida ainoastaan rajatulla alueella ja muut tilat ovat suljettu asiakkailta.

Yksi asiakaskone on käytössä ajanvarauksella tiskiltä, vain välttämätöntä asiointia varten kuten pankki-, vero- ja Kela-asioiden hoitamiseen. Kaikki ryhmäkäynnit on peruttu (koululuokat yms).

Liikuntasalit ja ulkoliikuntapaikat
12-vuotiaiden ja nuorempien (vuonna 2008 ja myöhemmin syntyneet) harrastustoimintaa voidaan järjestää alle 10 hengen pienryhmille sisätiloissa. Suurissa liikuntasaleissa ja muissa suurissa tiloissa voi samanaikaisesti toimia erillisiä 10 hengen ryhmiä, mikäli ryhmien välille ei synny tosiasiallista kontaktia. Harrastustoiminnan tulee pääsääntöisesti kohdentua alle 10 hengen pienryhmille ja noudattaa voimassa olevia turvallisuusohjeita.

Yleisötilaisuuksissa kuuden hengen raja

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) on kiristänyt heikentyneen epidemiatilanteen vuoksi kokoontumisrajoituksia Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella. Kaikki yli kuuden hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on kielletty 22.2.-14.3.2021.

Aluehallintovirasto suosittelee kuitenkin painokkaasti välttämään kaikkia fyysisiä kokoontumisia, joita ei ole pakko järjestää sekä noudattamaan tarkasti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Kokouksia suositellaan järjestettäväksi etäyhteydellä aina kun se on mahdollista.

AVI:n päätös lähikontaktien rajoittamisesta yleisölle avoimissa tiloissa tai rajatun osallistujajoukon tiloissa

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen, joka koskee lähikontaktien rajoittamista yleisölle avoimissa tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetuissa tiloissa. Päätös on voimassa 25.2.–14.3.2021.

Päätöksen mukaan toimijan pitää varmistaa, että ihmisten väliset lähikontaktit voidaan tosiasiallisesti välttää näissä tiloissa. Päätös koskee seuraavia toimijoita:

yksityiset yhteisöt, säätiöt ja muut oikeushenkilöt
yksityiset elinkeinonharjoittajat
kunnat ja kuntayhtymät
uskonnolliset yhdyskunnat
julkisoikeudelliset laitokset.

Päätös koskee sisätiloja, joita käytetään yli 10 asiakkaan tai osallistujan samanaikaiseen oleskeluun. Päätös koskee myös rajattuja ulkotiloja, joita käyttää samanaikaisesti yli 50 asiakasta tai osallistujaa.

Muilta osin Askolan koronarajoitukset ja –suositukset jatkuvat pääsääntöisesti ennallaan 28. maaliskuuta asti. Askolan kunnan linjaukset perustuvat Valtioneuvoston linjauksiin. Tavoitteena on pyrkiä estämään koronaepidemian nopeaa kiihtymistä ja tartuttavampien virusmuunnosten yleistymistä.
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

3 päivää sitten

KUNTAVAALIT 2021
Askolan kunnassa sunnuntaina 18.4.2021 toimitettavissa kuntavaaleissa valitaan 1.6.2021 alkavaksi nelivuotiskaudeksi kaksikymmentäseitsemän (27) valtuutettua ja heidän varajäsenensä.

Vaaliasiakirjojen toimittaminen

Ehdokkaita kuntavaaleissa voivat asettaa puoluerekisterissä olevat puolueet sekä äänioikeutettujen perustamat valitsijayhdistykset. Puolueen ja valitsijayhdistyksen tulee toimittaa ehdokashakemuksensa sekä ilmoitus vaaliliitosta ja yhteislistasta Askolan kunnan keskusvaalilautakunnalle viimeistään tiistaina 9.3.2021 ennen kello 16.00.

Vaaliasiamiesten toimittamia ehdokashakemuksia ottaa vastaan keskusvaalilautakunnan sihteeri Tuija Saloranta tai tämän varahenkilö Askolan kunnanvirastossa, os. Askolantie 30, Askola. Asiakirjojen jättämisen ajankohdasta pyydetään sopimaan ennakolta.

Sovi tapaaminen hallintojohtaja Tuija Saloranta, puh. 040 719 5069 tai .
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

4 päivää sitten

Työtä tarjolla taloushallinnon ammattilaiselle! ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Työtä tarjolla taloushallinnon ammattilaiselle!