Yleistä Ajankohtaista Tapahtumakalenteri Avoimet työpaikat Vaalit Päätöksenteko Yleishallinto Sivistystoimi Kirjasto Vapaa-aika Sosiaali- ja terveystoimi Tekninen toimi Rakentaminen ja ympäristö Kaavoitus Yritykset Linkit Kriisin sattuessa Palautelomake

Avoimet työpaikat

 

 

Olemme noin 5000 asukkaan kasvava kunta Itä-Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon Naapurissa. Meillä on hyvä asua ystävällisessä, rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, mutta työnteko onnistuu myös kauempaa. Arvojamme ovat elinvoimaisuus, edistyksellisyys ja ennakkoluulottomuus. Kunta on savuton työnantaja.


 

 

 


Sivistystoimenjohtaja

Haku päättyy: 10.7.2015 klo 14                         Työsuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty: pvm                                       Työn luonne: Kokoaikatyö
Työavain: 86123 

Tehtävänkuvaus

Sivistystoimenjohtaja vastaa sivistysosaston johtamisesta ja kehittämisestä. Hän toimii esimiehenä ja kunnan johtoryhmän jäsenenä. Sivistysosaston vastuualueina on perus- ja toisen asteen opetus, varhaiskasvatus, kirjasto- ja kulttuuritoiminta sekä vapaa-aika-, liikunta- ja nuorisotyö. Sivistystoimenjohtaja toimii sivistyslautakunnan esittelijänä ja vastaa vastuualueensa asioiden valmistelusta ja täytäntöönpanosta sekä osastolle asetettujen taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden saavuttamisesta.

Edellytämme

Sivistystoimenjohtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kunnallishallinnon ja – talouden tuntemus, kokemusta opetus- ja sivistystoimesta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Opetushallinnon tutkinto ja johtamiskokemus kunnallisesta opetustoimesta, erityisopetuksesta tai varhaiskasvatuksesta luetaan eduksi.

Valinta suoritetaan ehdollisena ja virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan 30 vuorokauden kuluessa siitä, kun hän on ottanut viran vastaan sillä uhalla, että valinta muussa tapauksessa raukeaa.

Tarjoamme

Kunta tarjoaa haasteellisen työtehtävän ja mukavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkan ja muut virkasuhteen mukaiset edut sekä mahdollisuuden itsensä kehittämiseen. Avustamme mahdollisuuksiemme mukaan asunnon hankinnassa. 

Hakeminen

Virka voidaan täyttää kunnallisesta viranhaltijasta annetun lain (304/2003) 5 §:n ja kunnan hallintosäännön 3. luvun 11 §:n mukaan annetun suostumuksen nojalla tai kirjallisen hakemuksen perusteella. 

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, työavaimella 86123 viimeistään 10.7.2015 klo 14.00 mennessä. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Askolan kunnanhallitus, Askolantie 30, 07500 Askola. 

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. Valinnassa noudatetaan viranhaltijasta annetun lain (304/2003) 8 §:n mukaista neljän kuukauden koeaikaa. 

Lisätietoja antaa:

Lisätietoja virasta antavat kunnanjohtaja Esko Rautiainen 040 821 1045 ja vt. hallintojohtaja Tuija Saloranta, puhelin 040 719 5069 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@askola.fi. 


Haemme Palvelukeskus Mäntyrinteen osastoille ja palveluasuntoihin 

Sairaanhoitajia ja lähihoitajia eripituisiin vuosiloman sijaisuuksiin 1.6.2015 lähtien.   

Lisätietoja antaa:
Vastaava sairaanhoitaja Taru Ridell  puh 040-7109 221  

Kelpoisuusehdot:
Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto. Myös hoitoalaa opiskelevat huomioidaan. 

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtävän aloitus: 1.6.2015 tai sopimuksen mukaan.
Sopimusala: Määräytyy ao. KVTES:n mukaan
Työaika: 114 tuntia 45 minuuttia kolmessa viikossa 

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi haku työavaimella 79157. Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa osoitteeseen Askolan kunta Palvelukeskus Mäntyrinne, Mäntyrinteentie 4 A, 07500 Askola. Kuoreen merkintä ”79157”. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


 

 

HANKI LEIPÄSI ASKOLASTA

Halutessasi voit myös jättää sähköisesti avoimen hakemuksen, niin otamme tarvittaessa yhteyttä. Askolan kunta rekrytoi tarvittaessa eri alojen ammattilaisia sijaisuuksiin tai vakinaisiin virkoihin ja tehtäviin. Avoimia hakemuksia ei oteta huomioon edellä mainituissa hauissa vaan niistä tiedotetaan esimiehiä, jotka voivat olla yhteydessä hakemuksen jättäneisiin henkilöihin kun on pikaista tarvetta lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. 

 

Logo