Yleistä Ajankohtaista Tapahtumakalenteri Avoimet työpaikat Vaalit Päätöksenteko Yleishallinto Sivistystoimi Kirjasto Vapaa-aika Sosiaali- ja terveystoimi Tekninen toimi Rakentaminen ja ympäristö Kaavoitus Yritykset Linkit Kriisin sattuessa Palautelomake

Avoimet työpaikat

 

 

Olemme noin 5000 asukkaan kasvava kunta Itä-Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon Naapurissa. Meillä on hyvä asua ystävällisessä, rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, mutta työnteko onnistuu myös kauempaa. Arvojamme ovat elinvoimaisuus, edistyksellisyys ja ennakkoluulottomuus. Kunta on savuton työnantaja.

 


Iltapäivätoiminnan ohjaaja määräaikaiseen toimeen Kirkonkylän koululleajalle 29.8.2016 - 2.6.2017 

Kelpoisuusehdot:

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös muut soveltuvan tutkinnon omaavat hakijat voidaan ottaa huomioon. Hakijalta toivotaan ryhmänhallintataitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja joustavuutta toimia koulun arjessa. 

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Työsuhteen alussa on koeaika. 

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtävän aloitus: heti

Tehtäväkohtainen palkka: KVTESin mukaan

Sopimusala:  KVTES

Työaika: 20 h/viikko 

Tehtäviä haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Voit myös lähettää kirjallisen hakemuksen osoitteella Askolan kunta, Sivistystoimi, Askolantie 30, 07500 Askola. Kuoreen merkintä ”Ip-toiminnanohjaaja”. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. 

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koealalla. Askolan kunta on savuton työnantaja. 

Lisätiedot: 

IP-koordinaattori Merja Järvelä, puh. 040 7109 189,  etunimi.sukunimi@eduaskola.fi tai sivistystoimenjohtaja Pirkko Hynninen, puh. 040 506 9547, etunimi.sukunimi@askola.fi.


 

Haemme Askolan kunnan suun terveydenhuoltoon

TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIÄ vakinaiseen toimeen 1.11.2016 alkaen 

Tehtävän kuvaus:

Haemme tiimiimme kolmatta hammaslääkäriä. Muut joukkuelaiset ovat kaksi kokenutta hammaslääkäriä, kolme hammashoitajaa ja yksi suuhygienisti. 

Sinulla on mahdollisuus monipuoliseen työskentelyyn ja työaika ym. toiveesi otetaan huomioon. Myös osa-aikaisuutta harkitaan.   Hyvin toimivassa systeemissämme potilaitten kokonaishoidot pystytään viemään alusta loppuun järkevässä ajassa. Tarvittavat erikoishoidot hankimme ostopalveluna.  Hyvän työnhallinnan lisäksi tarjoamme monipuoliset kouluttautumismahdollisuudet.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Toimea täytettäessä huomioidaan myös opintojen loppuvaiheen opiskelijat.

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtävän aloitus: 1.11.2016 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus ja työaika: määräytyy KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaan. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.  Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. 

Lisätietoja antaa:

Vastaava hammaslääkäri Sirpa Vettenranta

p. 040 7109 209 tai 0503677356

sirpa.vettenranta(at)askola.fi 

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, haku työavaimella 112626.  Kirjalliset hakemukset osoitetaan perusturvajohtaja Ilona Lehtiselle ja toimitetaan osoitteeseen Askolan terveyskeskus / Sirpa Vettenranta, Terveystie 1, 07500 Askola, kuoreen merkintä "Työavain: 112626" viimeistään 15.9.2016 klo 15.00 mennessä.  Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


 

Haemme kotihoitoon

Kotihoidon ohjaajaa vakinaiseen virkaan 1.9.2016 alkaen 

Tehtävän kuvaus:

Kotihoidon ohjaaja toimii kotihoitoyksikön esimiehenä, vastuualueena mm. henkilöstö- ja asiakaspäätöksien tekeminen, toiminnan kehittäminen ja taloudesta vastaaminen. 

Kelpoisuusehdot:
Kotihoidon ohjaajan viran kelpoisuusvaatimuksena on terveys- tai sosiaalialan soveltuva korkeakoulututkinto. Kokemus kotihoidon esimiestyöstä, kehittämistyöstä ja käytössä olevasta Effica-potilasohjelmasta sekä sähköisestä toiminnanohjausjärjestelmästä katsotaan eduksi.

Virkasuhteen alussa on 4kk:n koeaika. 

Virkasuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtävän aloitus: 1.9.2016 tai sopimuksen mukaan.

Sopimusala: KVTES

Työaika: yleistyöaika 38 t 15 min/vko 

Lisätietoja antaa 8.8.2016 jälkeen:

Vanhustyön johtaja Hannu Leino

p. 0400 841 150

hannu.leino@askola.fi 

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi haku työavaimella 113441. Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa osoitteeseen Askolan kunta, Perusturvalautakunta, Askolantie 24, 07500 Askola viimeistään 15.8.16 klo 14.00 mennessä. Kuoreen merkintä ”113441”. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


HANKI LEIPÄSI ASKOLASTA

Halutessasi voit myös jättää sähköisesti avoimen hakemuksen, niin otamme tarvittaessa yhteyttä. Askolan kunta rekrytoi tarvittaessa eri alojen ammattilaisia sijaisuuksiin tai vakinaisiin virkoihin ja tehtäviin. Avoimia hakemuksia ei oteta huomioon edellä mainituissa hauissa vaan niistä tiedotetaan esimiehiä, jotka voivat olla yhteydessä hakemuksen jättäneisiin henkilöihin kun on pikaista tarvetta lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. 

 

Logo