Yleistä Ajankohtaista Tapahtumakalenteri Avoimet työpaikat Vaalit Päätöksenteko Yleishallinto Sivistystoimi Kirjasto Vapaa-aika Sosiaali- ja terveystoimi Tekninen toimi Rakentaminen ja ympäristö Kaavoitus Yritykset Linkit Kriisin sattuessa Palautelomake

Avoimet työpaikat

 

Olemme noin 5000 asukkaan kasvava kunta Itä-Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon Naapurissa. Meillä on hyvä asua ystävällisessä, rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, mutta työnteko onnistuu myös kauempaa. Arvojamme ovat elinvoimaisuus, edistyksellisyys ja ennakkoluulottomuus.


 

 

 


Haemme nyt kotihoitoon

Sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa vakinaiseen toimeen 1.10.2014 lähtien tai sopimuksen mukaan

Tehtävän kuvaus:

Sairaanhoitajana toimit kotihoidossa sairaanhoidon, terveydenhoidon ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu myös vastata kotihoidon sairaanhoidollisesta osaamisesta ja toimia näyttöjen vastaanottajana. Työ kotihoidossa on laaja-alaista hoitotyötä, joka mahdollistaa itsenäisen työskentelyn. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkipäivisin.

Kelpoisuusehdot:

 Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto. Työsuhteen alussa on 4kk:n koeaika.

 

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtävän aloitus: 1.10.2014 tai sopimuksen mukaan

Sopimusala: Määräytyy ao. KVTES:n mukaan

Tehtäväkohtainen palkka: 2437,53 euroa / kuukaudessa

Työaika: 114 tuntia 45 minuuttia kolmessa viikossa

 

Lisätietoja antaa:

vs. kotihoidonohjaaja Merja Koskinen

p. 040 789318

merja.koskinen@askola.fi 

 

Vanhustyön johtaja Hannu Leino

p. 0400-841150

hannu.leino@askola.fi

 

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi haku työavaimella 65801. Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa osoitteeseen Askolan kunta Palvelukeskus Mäntyrinne, Mäntyrinteentie 4 A, 07500 Askola viimeistään 8.9. klo 15.00 mennessä. Kuoreen merkintä ”65801”. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

 

 


Jätä avoin hakemus 

 

HANKI LEIPÄSI ASKOLASTA

Halutessasi voit myös jättää sähköisesti avoimen hakemuksen, niin otamme tarvittaessa yhteyttä. Askolan kunta rekrytoi tarvittaessa eri alojen ammattilaisia sijaisuuksiin tai vakinaisiin virkoihin ja tehtäviin. Avoimia hakemuksia ei oteta huomioon edellä mainituissa hauissa vaan niistä tiedotetaan esimiehiä, jotka voivat olla yhteydessä hakemuksen jättäneisiin henkilöihin kun on pikaista tarvetta lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. 

 

Logo