Yleistä Ajankohtaista Tapahtumakalenteri Avoimet työpaikat Vaalit Päätöksenteko Yleishallinto Sivistystoimi Kirjasto Vapaa-aika Sosiaali- ja terveystoimi Tekninen toimi Rakentaminen ja ympäristö Kaavoitus Yritykset Linkit Kriisin sattuessa Palautelomake

Avoimet työpaikat

 

 

Olemme noin 5000 asukkaan kasvava kunta Itä-Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon Naapurissa. Meillä on hyvä asua ystävällisessä, rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, mutta työnteko onnistuu myös kauempaa. Arvojamme ovat elinvoimaisuus, edistyksellisyys ja ennakkoluulottomuus. Kunta on savuton työnantaja.


 

 

 


Haemme nyt terveyskeskukseen 

Sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalle 14.9. - 13.12.2015 

Tehtävänkuvaus:

Sairaanhoitajan ajanvaraus- ja päivystysvastaanotot sekä hoidon tarpeen arviointi. 

Kelpoisuusehdot:

Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus sekä kokemusta alansa työtehtävistä. Kokemus vastaanottotoiminnasta sekä diabeteshoitajan erikoistumisopinnot katsotaan eduksi. 

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtävän aloitus 14.9.2015

Sopimusala: Määräytyy ao. KVTES:n mukaan

Työaika: 38,25 tuntia viikossa

Lisätietoja antaa:

osastonhoitaja Maria Erolin-Lipponen

p. 040 710 9215

maria.erolin-lipponen@askola.fi 

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi haku työavaimella 87158. Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa  osastonhoitaja Maria Erolin-Lipposelle osoitteeseen Askolan terveyskeskus, Terveystie 1, 07500 Askola viimeistään 21.8.2015 mennessä. Kuoreen merkintä ”Työavain 87158”. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. 


 

 

HANKI LEIPÄSI ASKOLASTA

Halutessasi voit myös jättää sähköisesti avoimen hakemuksen, niin otamme tarvittaessa yhteyttä. Askolan kunta rekrytoi tarvittaessa eri alojen ammattilaisia sijaisuuksiin tai vakinaisiin virkoihin ja tehtäviin. Avoimia hakemuksia ei oteta huomioon edellä mainituissa hauissa vaan niistä tiedotetaan esimiehiä, jotka voivat olla yhteydessä hakemuksen jättäneisiin henkilöihin kun on pikaista tarvetta lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. 

 

Logo