Yleistä Ajankohtaista Tapahtumakalenteri Avoimet työpaikat Vaalit Päätöksenteko Yleishallinto Sivistystoimi Kirjasto Vapaa-aika Sosiaali- ja terveystoimi Tekninen toimi Rakentaminen ja ympäristö Kaavoitus Yritykset Linkit Kriisin sattuessa Palautelomake

Avoimet työpaikat

 

 

Olemme noin 5000 asukkaan kasvava kunta Itä-Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon Naapurissa. Meillä on hyvä asua ystävällisessä, rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, mutta työnteko onnistuu myös kauempaa. Arvojamme ovat elinvoimaisuus, edistyksellisyys ja ennakkoluulottomuus. Kunta on savuton työnantaja.


 

 


Haemme nyt terveyskeskuksen avosairaanhoidon vastaanotolle 

Sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa vakituiseen toimeen

Tehtäväkuvaus:

Sairaanhoitajan/terveydenhoitajan tehtävät avosairaanhoidon vastaanotolla. Työ sisältää hoitajan itsenäisen ajanvaraus- ja päivystysvastaanoton pitämistä sekä hoidon tarpeen arviointia. 

Sairaanhoitajan vastaanotolla työskentely edellyttää laaja-alaista hoitotyön osaamista ja itsenäistä päätöksentekoa. Luemme eduksi monipuolisen kokemuksen avosairaanhoidon vastaanottotyöstä, diabeteshoitotyöstä sekä osaamisen Effica-tietojärjestelmän käyttöön. Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen, moniammatillisen tiimin tuen.  

Kelpoisuusehdot:

Hakijalta edellytetään sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkintoa. 

Lisäksi kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus sekä kokemusta avosairaanhoidon vastaanottotyöstä. 

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Sopimusala: Määräytyy ao. KVTES:n mukaan

Työaika: 38,25 tuntia viikossa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. 

Lisätietoja antaa:

Osastonhoitaja Satu Kanerva p. 0407109215, satu.kanerva@askola.fi 

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi haku työavaimella 97110. Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa: osastonhoitaja Satu Kanerva Askolan terveyskeskus, Terveystie 1, 07500 ASKOLA. Viimeistään 3.2.2016, klo 14.00. Kuoreen merkintä ”Työavain 97110”. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. 


 

Haemme nyt KOTIHOITOON 

Lähihoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 1.2 – 31.12.2016, sekä lähihoitajia eripituisiin opintovapaan ja vuosiloman sijasuuksiin

Tehtävän kuvaus:

Lähihoitajan tehtävät Askolan kunnan kotihoidossa.

Kelpoisuusehdot:

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto. Huomioidaan opiskelijat, jolla lääkehoidon kurssit suoritettuna. 

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtävän aloitus:1.2.2016 tai sopimuksen mukaan

Sopimusala: Määräytyy ao. KVTES:n mukaan

Tehtäväkohtainen palkka: KVTES:n mukainen

Työaika: 38,25 tuntia viikossa 

Lisätietoja antaa:

Kotihoidon ohjaaja Merja Koskinen

p. 0400 789 318

merja.koskinen@askola.fi

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi haku työavaimella. Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa osoitteeseen Askolan kotihoito/Merja Koskinen, Palvelukeskus Mäntyrinne, 07500 Askola. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. 


 

HANKI LEIPÄSI ASKOLASTA

Halutessasi voit myös jättää sähköisesti avoimen hakemuksen, niin otamme tarvittaessa yhteyttä. Askolan kunta rekrytoi tarvittaessa eri alojen ammattilaisia sijaisuuksiin tai vakinaisiin virkoihin ja tehtäviin. Avoimia hakemuksia ei oteta huomioon edellä mainituissa hauissa vaan niistä tiedotetaan esimiehiä, jotka voivat olla yhteydessä hakemuksen jättäneisiin henkilöihin kun on pikaista tarvetta lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. 

 

Logo