Avoimet työpaikat

Olemme noin 5000 asukkaan kasvava kunta Itä-Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon Naapurissa. Meillä on hyvä asua ystävällisessä, rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, mutta työnteko onnistuu myös kauempaa. Arvojamme ovat elinvoimaisuus, edistyksellisyys ja ennakkoluulottomuus. Kunta on savuton työnantaja.

Haemme nyt sivistystoimeen

Koulukuraattorin sijaista Askolan kunnan peruskouluihin 10.8.2015 – 31.12.2016

Tehtävänkuvaus:

Koulukuraattorin tehtävät Askolan kouluissa.

Kelpoisuusehdot:

Kuraattorin kelpoisuusvaatimuksena on vähintään sosiaalihuollon ammatillisista kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 6 pykälän mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, sosionomi AMK, sosionomi YAMK tai sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Lisäksi toivomme kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Työsuhteen alussa on koeaika.

Virkasuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtävän aloitus: 10.8.2015

Tehtäväkohtainen palkka: Määräytyy KVTES:n mukaan

Sopimusala: Määräytyy ao. KVTES:n mukaan

Lisätietoja antaa:

Sivistystoimenjohtaja Anne Perjopuro                 Koulukuraattori Hanna-Riikka Yrjas

puh. 040 506 9547                                            puh. 0400-768847 (29.5.2015 asti)

anne.perjopuro@askola.fi                                   hanna-riikka.yrjas@askola.fi

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, haku työavaimella 83618. Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa osoitteeseen Askolan kunta, Anne Perjopuro, Askolantie 30, 07500 Askola, kuoreen merkintä ”Työavain: 83618”. viimeistään 5.6.2015 klo 14.00 mennessä. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Haemme

Etsivää nuorisotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2015-30.6.2016. Työn määräaikaisuus perustuu hankerahoitukseen.

Tehtävänkuvaus:

Etsivän nuorisotyön tehtävänä on tavoittaa tuen tarpeessa oleva nuori, joka on vailla esim. koulutus- tai työpaikkaa tai joka tarvitsee muuta tukea kasvun ja itsenäistymisen edistämiseksi. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä. Oman auton käyttö on välttämätön tehtävän hoidossa.

Kelpoisuusehdot:

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa  nuoriso- tai sosiaalialan koulutusta ja kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä. Työntekijältä toivotaan oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, palvelu- ja koulutusjärjestelmien tuntemusta sekä moniammatillisen tiimi- ja verkostotyön osaamista.

Toimeen valittavan on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (502/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Tehtävän aloitus: 1.8.2015 tai sopimuksen mukaan

Sopimusala: KVTES

Työaika: 38 t 15min tuntia viikossa

Nuorisosihteeri Risto Vänttinen p. 040 555 8344 tai risto.vanttinen@askola.fi

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi haku työavaimella 82730. Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa  vt. sivistystoimenjohtaja Anne Perjopuro, Askolantie 30, 07500 Askola, viimeistään 27.5.2015 klo 14.00 mennessä. Kuoreen merkintä ”Työavain 82730”. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Haemme

Pajaohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2015-31.5.2016. Työn määräaikaisuus perustuu hankerahoitukseen.

Tehtävänkuvaus:

Tehtäviin kuuluu starttipajatoiminnan ohjaustehtävät ja toiminnan kehittäminen. Starttipaja on tarkoitettu alle 29 vuotiaille työttömille nuorille.

Kelpoisuusehdot:

Ohjaajalla tulee olla soveltuva nuoriso- tai sosiaalialan tutkinto ja kokemusta nuorten kanssa työskentelystä. Työssä edellytetään kykyä innostaa erityistä tukea tarvitsevia nuoria tulevaisuutensa suunnitteluun ja elämänhallintataitojensa vahvistamiseen. Työssä tarvitaan myös yhteisöllisyyden hyödyntämisen ja verkostoyhteistyön taitoja. Lisäksi arvostamme työkokemusta työllistymisen ja kuntoutuksen alueelta.

Tehtävän aloitus: 1.8.2015 tai sopimuksen mukaan

Sopimusala: KVTES

Työaika: 38 t 15min tuntia viikossa

Nuorisosihteeri Risto Vänttinen p. 040 555 8344 tai risto.vanttinen@askola.fi

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi haku työavaimella 82734. Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa  vt. sivistystoimenjohtaja Anne Perjopuro, Askolantie 30, 07500 Askola, viimeistään 27.5.2015 klo 14.00 mennessä. Kuoreen merkintä ”Työavain 82734”. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Haemme Palvelukeskus Mäntyrinteen osastoille ja palveluasuntoihin

Sairaanhoitajia ja lähihoitajia eripituisiin vuosiloman sijaisuuksiin 1.6.2015 lähtien.

Vastaava sairaanhoitaja Taru Ridell  puh 040-7109 221

Kelpoisuusehdot:
Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto. Myös hoitoalaa opiskelevat huomioidaan.

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtävän aloitus: 1.6.2015 tai sopimuksen mukaan.
Sopimusala: Määräytyy ao. KVTES:n mukaan
Työaika: 114 tuntia 45 minuuttia kolmessa viikossa

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi haku työavaimella 79157. Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa osoitteeseen Askolan kunta Palvelukeskus Mäntyrinne, Mäntyrinteentie 4 A, 07500 Askola. Kuoreen merkintä ”79157”. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

HANKI LEIPÄSI ASKOLASTA

Halutessasi voit myös jättää sähköisesti avoimen hakemuksen, niin otamme tarvittaessa yhteyttä. Askolan kunta rekrytoi tarvittaessa eri alojen ammattilaisia sijaisuuksiin tai vakinaisiin virkoihin ja tehtäviin. Avoimia hakemuksia ei oteta huomioon edellä mainituissa hauissa vaan niistä tiedotetaan esimiehiä, jotka voivat olla yhteydessä hakemuksen jättäneisiin henkilöihin kun on pikaista tarvetta lyhytaikaisiin sijaisuuksiin.