Yleistä Ajankohtaista Tapahtumakalenteri Avoimet työpaikat Vaalit Päätöksenteko Yleishallinto Sivistystoimi Kirjasto Vapaa-aika Sosiaali- ja terveystoimi Tekninen toimi Rakentaminen ja ympäristö Kaavoitus Yritykset Linkit Kriisin sattuessa Palautelomake

Avoimet työpaikat

 

 

Olemme noin 5000 asukkaan kasvava kunta Itä-Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon Naapurissa. Meillä on hyvä asua ystävällisessä, rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, mutta työnteko onnistuu myös kauempaa. Arvojamme ovat elinvoimaisuus, edistyksellisyys ja ennakkoluulottomuus. Kunta on savuton työnantaja.

 

 


Haemme Askolan kunnan suun terveydenhuoltoon

HAMMASHOITAJAA vakinaiseen toimeen 1.3.2017 alkaen

Tehtävän kuvaus:

Haemme tiimiimme kolmatta hammashoitajaa eläkkeelle siirtyvän työntekijän tilalle. Muut joukkuelaiset ovat kolme kokenutta hammaslääkäriä, kaksi hammashoitajaa ja yksi suuhygienisti. Sinulla on mahdollisuus monipuoliseen hammashoitajan työhön eri-ikäisten asiakkaiden parissa. Hyvin toimivassa systeemissämme potilaitten kokonaishoidot pystytään viemään alusta loppuun järkevässä ajassa. Tietojärjestelmänä käytämme Efficaa. Työpaikka on terveysasemalla.

Kelpoisuusehdot:

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto( perus- ja lähihoitajalta vaaditaan suun terveydenhoidon koulutusohjelman opinnot)

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:

tehtävän aloitus: 1.3.2017 tai sopimuksen mukaan.

palkkaus : Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus

työaika: jaksotyö, pääsääntöisesti päivätyö

Valitun tulee esittää hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa

Vastaava hammaslääkäri Sirpa Vettenranta, puh. 040 7109209 tai 0503677356, tai sähköposti: sirpa.vettenranta(at)askola.fi

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, haku työavaimella 122056 Kirjalliset hakemukset osoitetaan perusturvajohtajalle Ilona Lehtiselle ja toimitetaan osoitteeseen Askolan terveyskeskus / Sirpa Vettenranta, Terveystie 1, 07500 Askola, kuoreen merkintä ” Työavain: 122056.” viimeistään 19.12.2016 klo 15.00 mennessä. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. Haastattelut tammikuun alussa.


Haemme  Askolan kotihoitoon 

Lähihoitajan sijaista ajalle 2.1.2017 – 31.3.2017 ja mahdollisesti jatkoa syksyyn 2017 saakka 

Lisätietoja antaa: 

Kotihoidon ohjaaja Linda Andergård puh. 0400-789318 

Kelpoisuusehdot:

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto. Myös hoitoalaa opiskelevat huomioidaan. 

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtävän aloitus: 2.1.2017

Sopimusala: Määräytyy ao. KVTES:n mukaan

Tehtäväkohtainen palkka: 2119,24 euroa / kuukaudessa

Työaika: 114 tuntia 45 minuuttia kolmessa viikossa 

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi haku työavaimella 120876. Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa osoitteeseen Askolan kunta Palvelukeskus Mäntyrinne, Mäntyrinteentie 4 A, 07500 Askola. Kuoreen merkintä ”120876”. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

 


 

 

HANKI LEIPÄSI ASKOLASTA

Halutessasi voit myös jättää sähköisesti avoimen hakemuksen, niin otamme tarvittaessa yhteyttä. Askolan kunta rekrytoi tarvittaessa eri alojen ammattilaisia sijaisuuksiin tai vakinaisiin virkoihin ja tehtäviin. Avoimia hakemuksia ei oteta huomioon edellä mainituissa hauissa vaan niistä tiedotetaan esimiehiä, jotka voivat olla yhteydessä hakemuksen jättäneisiin henkilöihin kun on pikaista tarvetta lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. 

 

Logo