Yleistä Ajankohtaista Tapahtumakalenteri Avoimet työpaikat Vaalit Päätöksenteko Yleishallinto Sivistystoimi Kirjasto Vapaa-aika Sosiaali- ja terveystoimi Tekninen toimi Rakentaminen ja ympäristö Kaavoitus Yritykset Linkit Kriisin sattuessa Palautelomake

Avoimet työpaikat

Olemme yli 5000 asukkaan kasvava kunta Itä-Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon Naapurissa. Meillä on hyvä asua ystävällisessä, rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, mutta työnteko onnistuu myös kauempaa. Arvojamme ovat elinvoimaisuus, edistyksellisyys ja ennakkoluulottomuus. Kunta on savuton työnantaja.

 


Askolan kunnan sivistystoimessa on haettavana 

Luokanopettajan virka (nro 1201) 1.8.2017 alkaen toistaiseksi, sijoituskouluna Juornaankylän koulu 

Juornaankylän koulussa on noin 45 oppilasta ja kolme perusopetusryhmää (1-2, 3-4, 5-6 lk). 

Hakijalta toivotaan teknisen työn, liikunnan ja musiikin opettamisen osaamista. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, aktiivista ja osallistuvaa työotetta sekä halua koulun ja opetuksen monipuoliseen kehittämiseen. 

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen virkasuhteen aloittamista. Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Virkaa aikaisemmin hakeneet otetaan huomioon. 

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Hakuaika päättyy 3.5.2017 klo 15 mennessä. Hakija voi myös lähettää kirjallisen hakemuksen osoitteella Askolan kunta, Sivistystoimi, Askolantie 30, 07500 Askola. Kuoreen merkintä opettajahaku, nro 136751. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Askolan kunta on savuton työnantaja. Lisätietoa kunnasta: www.askola.fi 

Virkasuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtävän aloitus: 1.8.2017

Tehtäväkohtainen palkka: Määräytyy OVTES:n mukaan

Sopimusala: Määräytyy OVTES:n mukaan 

Lisätiedot:

Juornaankylän koulun rehtori Anu Hovilehto,

puh. 040 718 9429

anu.hovilehto@eduaskola.fi


 

Sivistystoimen toimialalla Askolan kunnan kirjastossa on haettavana 

Kirjastonjohtajan virka 1.8.2017 alkaen toistaiseksi

Askolan kirjastolaitos koostuu pääkirjastosta, joka toimii Askolan kirkonkylässä ja Monninkylän lähikirjastosta, joka sijaitsee Monninkylässä, Askolan lukion yhteydessä. Lisäksi kunnankirjasto huolehtii kunnan koulujen koulukirjastopalveluista.

Lain yleisistä kirjastoista (1492/2016) 17 §:n mukaan kunnan kirjastolaitosta johtavalta vaaditaan virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamistaito ja hyvä perehtyneisyys kirjastojen tehtäviin ja toiminta.

Edellytämme kokemusta kirjasto- ja esimiestyöstä, kirjastoalan tuntemusta sekä kehittävää työotetta. Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja päätöksentekokykyä.  Arvostamme kokemusta kunta-alalta.

Kirjastonjohtaja vastaa kirjaston palveluista ja niiden kehittämisestä, toiminnan suunnittelusta, taloudesta ja kokoelmatyöstä sekä hankinnoista, toimii kirjaston työntekijöiden lähiesimiehenä ja osallistuu asiakaspalveluun sekä muihin kirjaston työtehtäviin.  Työhön kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä. 

Kirjastonjohtaja vastaa kunnan kulttuuripalveluiden hallinnoinnista ja kehittämisestä uuden kirjastolain hengessä. 

Askolan kirjastossa on mukava ja työstään innostunut työporukka.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Virassa sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakeminen ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta, työavain 135909. Hakuaika päättyy 27.4.2017 klo 15 mennessä. Hakija voi myös lähettää kirjallisen hakemuksen osoitteella Askolan kunta, Sivistystoimi, Askolantie 30, 07500 Askola. Kuoreen merkintä kirjastonjohtaja. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. 

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan ennen virkasuhteen aloittamista.

Askolan kunta on savuton työnantaja. Lisätietoa kunnasta: www.askola.fi  

Lisätietoja: kirjastonjohtaja Raija Penttinen, puh. 040 750 6975. raija.penttinen@askola.fi ja sivistystoimenjohtaja Pirkko Hynninen, puh. 040 506 9547, pirkko.hynninen@askola.fi


Askolan kunnan sivistystoimessa julistetaan haettavaksiöö

Ryhmäavustajan tehtävät Askolan varhaiskasvatuksessa ajalle 1.8.2017-31.5.2018

Lapsilähtöinen työote on työyhteisöllemme sydämen asia. Odotamme sitoutumista tiimityöskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Arvostamme kokemusta varhaiskasvatuksesta, kehittävää työotetta ja positiivista asennetta.

Kelpoisuusehdot:

Eduksi katsotaan kokemus lasten kanssa työskentelystä. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteen alussa on koeaika. Askolan kunta on savuton työnantaja.

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi haku työavaimella 137573. Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa varhaiskasvatusjohtaja Jonna Soiniselle osoitteeseen Askolan kunta, Varhaiskasvatus, Askolantie 30, 07500 Askola viimeistään 9.5.2017 klo 14.00 mennessä. Kuoreen merkintä Työavain 137573. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Työ alkaa: 1.8.2017 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus: KVTES:n mukaan

Työavain: 137573

Lisätietoja: varhaiskasvatusjohtaja Jonna Soininen, puh. 0400 347754.


 

HANKI LEIPÄSI ASKOLASTA

Halutessasi voit myös jättää sähköisesti avoimen hakemuksen, niin otamme tarvittaessa yhteyttä. Askolan kunta rekrytoi tarvittaessa eri alojen ammattilaisia sijaisuuksiin tai vakinaisiin virkoihin ja tehtäviin. Avoimia hakemuksia ei oteta huomioon edellä mainituissa hauissa vaan niistä tiedotetaan esimiehiä, jotka voivat olla yhteydessä hakemuksen jättäneisiin henkilöihin kun on pikaista tarvetta lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. 

 

Logo

Haemme nyt terveyskeskuksen avosairaanhoidon vastaanotolle

 

Terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen

 

Tehtäväkuvaus:

Terveydenhoitajan/sairaanhoitajan tehtävät ehkäisyneuvolan ja avosairaanhoidon vastaanotolla. Työ sisältää hoitajan itsenäisen ajanvaraus- ja päivystysvastaanoton pitämistä sekä hoidon tarpeen arviointia.

 

Ehkäisyneuvolassa ja avosairaanhoidon vastaanotolla työskentely edellyttää laaja-alaista hoitotyön osaamista ja itsenäistä päätöksentekoa. Luemme eduksi monipuolisen kokemuksen edellä mainituista tehtävistä sekä Effica-tietojärjestelmän osaamisen. Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen, moniammatillisen tiimin tuen. 

 

Kelpoisuusehdot:

Hakijalta edellytetään terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa. 

Lisäksi kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus sekä kokemusta avosairaanhoidon vastaanottotyöstä.

 

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtävän aloitus 1.3.2017 tai sopimuksen mukaan.

Sopimusala: Määräytyy ao. KVTES:n mukaan

Työaika: 38,75 tuntia viikossa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Palkkaus KVTES:n mukainen

 

Lisätietoja antaa:

Osastonhoitaja Satu Kanerva p. 040 7109 215 tai satu.kanerva@askola.fi 

 

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi haku työavaimella 126988. Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa 10.2.2017 klo 15.00 mennessä Askolan terveyskeskus, Terveystie 1, 07500 Askola. Kuoreen merkintä ”Työavain 126988”. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.