Yleistä Ajankohtaista Tapahtumakalenteri Avoimet työpaikat Vaalit Päätöksenteko Yleishallinto Sivistystoimi Kirjasto Vapaa-aika Sosiaali- ja terveystoimi Tekninen toimi Rakentaminen ja ympäristö Kaavoitus Yritykset Linkit Kriisin sattuessa Palautelomake

Avoimet työpaikat

 

 

Olemme noin 5000 asukkaan kasvava kunta Itä-Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon Naapurissa. Meillä on hyvä asua ystävällisessä, rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, mutta työnteko onnistuu myös kauempaa. Arvojamme ovat elinvoimaisuus, edistyksellisyys ja ennakkoluulottomuus. Kunta on savuton työnantaja.


 

 


Haemme nyt terveyskeskukseen 

SAIRAANHOITAJAA / TERVEYDENHOITAJAA 

Tehtävänkuvaus:

Työ sisältää sairaanhoitajan vastaanottotoimintaa ajanvarauksella sekä päivystysvastaanottoa ja puhelinneuvontaa. Työ on kokopäivätyötä, jaksotyö 100%. Tarjoamme vaihtelevan, haasteellisen työn sekä viihtyisän työyhteisön sekä työpaikkaedut

Kelpoisuusehdot:

Eduksi luemme diabeteshoitajan pätevyyden sekä aikaisemman kokemuksen sairaanhoitajan vastaanottotyöstä sekä päivystystoiminnasta. Edellytämme itsenäistä työnotetta ja aloitekykyä. 

Valinta suoritetaan ehdollisena ja virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan 30 vuorokauden kuluessa siitä, kun hän on ottanut viran vastaan sillä uhalla, että valinta muussa tapauksessa raukeaa. Toimen alussa on 4 kk koeaika. 

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtävän aloitus: 7.9.2015 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus: Määräytyy KVTES mukaan

Työaika: 38,15h/viikko 

Lisätietoja antaa:

osastonhoitaja Maria Erolin-Lipponen

puh. 040 7109 215

maria.erolin-lipponen@askola.fi

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, työavaimella 88128. Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa perusturvalautakunnalle osoitteeseen Askolan kunta, Perusturvalautakunta, Askolantie 24, 07500 Askola, viimeistään 4.9.2015 klo 14.00 mennessä. Kuoreen merkintä ”Työavain:88128”. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Haemme nyt Askolan yläkouluun ja lukioon
Perus- ja lukio-opetuksen yhteistä uskonnon, historian ja yhteiskuntaopin lehtorin viransijaista
 

5.10.-29.11.2015 väliseksi ajaksi. 

Tehtävänkuvaus:

Historian, uskonnon ja yhteiskuntaopin lehtorin viransijaisuus Askolan yläkoulussa ja lukiossa. Sijaisuusaika 5.10.-29.11.2015 on jakso 2, jolloin opetus on pääosin lukion uskonnon opetusta. 

Kelpoisuusehdot:

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.
Pätevien hakijoiden puuttuessa, virka voidaan täyttää määräaikaisesti myös muun soveltuvan tutkinnon omaavalla hakijalla. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset.       

Viransijaisuuteen valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. 

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtävän aloitus: 5.10.2015

Tehtäväkohtainen palkka: Määräytyy OVTES:n mukaan

Sopimusala:  OVTES 

Lisätietoja antaa:

rehtori Kaija Impola-Peltomaa puh. 040-710 9167.  

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, työavaimella 88135. Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa osoitteeseen Askolan kunta, sivistystoimenjohtaja,  Askolantie 30, 07500 Askola, viimeistään 4.9.2015 klo 14.00 mennessä. Kuoreen merkintä "Työavain 88135". Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

 


 

 

HANKI LEIPÄSI ASKOLASTA

Halutessasi voit myös jättää sähköisesti avoimen hakemuksen, niin otamme tarvittaessa yhteyttä. Askolan kunta rekrytoi tarvittaessa eri alojen ammattilaisia sijaisuuksiin tai vakinaisiin virkoihin ja tehtäviin. Avoimia hakemuksia ei oteta huomioon edellä mainituissa hauissa vaan niistä tiedotetaan esimiehiä, jotka voivat olla yhteydessä hakemuksen jättäneisiin henkilöihin kun on pikaista tarvetta lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. 

 

Logo