Yleistä Ajankohtaista Tapahtumakalenteri Avoimet työpaikat Vaalit Päätöksenteko Yleishallinto Sivistystoimi Kirjasto Vapaa-aika Sosiaali- ja terveystoimi Tekninen toimi Rakentaminen ja ympäristö Kaavoitus Yritykset Linkit Kriisin sattuessa Palautelomake

Avoimet työpaikat

 

Olemme noin 5000 asukkaan kasvava kunta Itä-Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon Naapurissa. Meillä on hyvä asua ystävällisessä, rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, mutta työnteko onnistuu myös kauempaa. Arvojamme ovat elinvoimaisuus, edistyksellisyys ja ennakkoluulottomuus.


 

 

 


Askola toimii isäntäkuntana Askolan, Myrskylän, Pornaisten ja Pukkilan kuntien yhteisessä rakennusvalvonta- ja ympäristönsuojeluosastolla.

Haemme nyt

Aluearkkitehtia vakituiseen toimeen 1.1.2015 alkaen 

Tehtävän kuvaus:

Aluearkkitehti hoitaa asetuksen 409/2000 mukaiset asiantuntijatehtävät Askolan, Myrskylän, Pornaisten ja Pukkilan kunnissa.

Kelpoisuusehdot:

Aluearkkitehdiltä edellytetään suunnittelutehtäviin soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa

sekä kokemusta maankäyttöön ja kaavoitukseen liittyvien asioiden hoitamisesta. Kunnallishallinnon tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtävän aloitus: 1.1.2015 tai sopimuksen mukaan

Sopimusala: Määräytyy ao. TS:n mukaan

Työaika: toimistotyöaika 36 t 15 min/vko 

Lisätietoja antaa:

Vt. toimialajohtaja Antti Ikonen

puh. 0400 841 151

antti.ikonen@askola.fi 

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi haku työavaimella 70449. Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa osoitteeseen Askolan kunta, vt. toimialajohtaja Antti Ikonen, Askolantie 28, 07500 Askola viimeistään 19.12.2014 klo 14.00 mennessä. Kuoreen merkintä ”Työavain 70449”. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. 

 


 

Haemme
KAHTA TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan

1.1.2015 alkaen tai sopimuksen mukaan

toiseen kuuluu VASTAAVAN LÄÄKÄRIN sijaisuus 1.1.-31.7.2015 

Tehtävänkuvaus:

Terveyskeskuslääkärin työ (37 tuntia viikossa) on mielenkiintoista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä. Yksilölliset toivomukset työjärjestelyssä otetaan huomioon. Vastaavan lääkärin opintovapauden ajan työtehtävään kuuluu myös vastaavan lääkärin työtehtävät 1.1.–31.7.2015. 

Kanssamme pääset kehittämään terveyskeskuksemme toimintaa kehittämismyönteisessä ja aktiivisessa ilmapiirissä. 

Kelpoisuusehdot:

Yleislääketieteen tai muun soveltuvan alan erikoislääkäri tai yleislääkärin oikeuden omaava Suomessa laillistettu lääkäri sekä hyvä suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito. Valinta suoritetaan ehdollisena ja toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan 30 vuorokauden kuluessa siitä, kun hän on ottanut viran vastaan sillä uhalla, että valinta muussa tapauksessa raukeaa. Työsuhteen alussa on 4 kk koeaika. 

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtävän aloitus: 1.1.2015 tai sopimuksen mukaan

Tehtäväkohtainen palkka: Palkkaus määräytyy lääkäriVES / sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja antavat:

ma. terveyskeskuksen johtaja Marjaana Pennanen puh 040 7109 215, marjaana.pennanen@askola.fi ja perusturvajohtaja Ulla Broms, puh 040 7109 119, ulla.broms@askola.fi. 

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, haku työavaimella 68020. Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa Perusturvalautakunnalle, Askolantie 24, 07500 Askola, kuoreen merkintä ”Työavain: 68020” viimeistään 28.11.2014 klo 14.00 mennessä. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Jätä avoin hakemus 

 

HANKI LEIPÄSI ASKOLASTA

Halutessasi voit myös jättää sähköisesti avoimen hakemuksen, niin otamme tarvittaessa yhteyttä. Askolan kunta rekrytoi tarvittaessa eri alojen ammattilaisia sijaisuuksiin tai vakinaisiin virkoihin ja tehtäviin. Avoimia hakemuksia ei oteta huomioon edellä mainituissa hauissa vaan niistä tiedotetaan esimiehiä, jotka voivat olla yhteydessä hakemuksen jättäneisiin henkilöihin kun on pikaista tarvetta lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. 

 

Logo