Yleistä Ajankohtaista Tapahtumakalenteri Avoimet työpaikat Vaalit Päätöksenteko Yleishallinto Sivistystoimi Kirjasto Vapaa-aika Sosiaali- ja terveystoimi Tekninen toimi Rakentaminen ja ympäristö Kaavoitus Yritykset Linkit Kriisin sattuessa Palautelomake

Avoimet työpaikat

 

 

Olemme noin 5000 asukkaan kasvava kunta Itä-Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon Naapurissa. Meillä on hyvä asua ystävällisessä, rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, mutta työnteko onnistuu myös kauempaa. Arvojamme ovat elinvoimaisuus, edistyksellisyys ja ennakkoluulottomuus. Kunta on savuton työnantaja.

 


Haemme nyt sivistystoimeen 

Päätoimista tuntiopettajaa Askolan lukiolle ja yläkoululle määräaikaiseen virkaan ajalle 31.10.2016 – 31.7.2017 

Tehtävänkuvaus:

Ruotsin ja englannin kielten opetus Askolan lukiolla ja Askolan koululla. Askolan lukion ja Askolan koulun välinen etäisyys on noin 6 km. Koulun vaihtoon työpäivän aikana tarvitaan oma auto. 

Kelpoisuusehdot:

Kelpoisuus määräytyy asetuksen 14.12.1998/986 mukaan. Pätevien hakijoiden puuttuessa virka voidaan täyttää määräaikaisesti myös muun soveltuvan tutkinnon omaavalla hakijalla. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Virkasuhteen alussa on koeaika. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset.    

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtävän aloitus: 31.10.2016 tai sopimuksen mukaan

Tehtäväkohtainen palkka: Määräytyy OVTES:n mukaan

Sopimusala: Määräytyy OVTES:n mukaan 

Lisätietoja antaa:

Askolan lukion rehtori Esa Honkaniemi

p. 040 7146 706 tai esa.honkaniemi@askola.fi 

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, haku työavaimella 117837. Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa osoitteeseen Askolan kunta, Askolantie 30, 07500 Askola, kuoreen merkintä ”Työavain: 117837”. viimeistään 21.10.2016 klo 14.00 mennessä. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. 


Haemme nyt koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon 

Terveydenhoitajaa vakituiseen toimeen 

Tehtäväkuvaus:

Terveydenhoitajan tehtävät yläasteen, lukion ja ammattikoulun koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa sekä tarvittaessa äitiysneuvolan terveydenhoitajan sijaisena toimiminen. Luemme eduksi kokemuksen Effica-tietojärjestelmän käytöstä.

Kelpoisuusehdot:

Hakijalta edellytetään terveydenhoitajan tutkintoa. 

Lisäksi kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus sekä kokemusta koulu- ja opiskeluterveydenhuollon työtehtävistä. 

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtävän aloitus 12.12.2016

Sopimusala: Määräytyy ao. KVTES:n mukaan

Työaika: 38,25 tuntia viikossa 

Lisätietoja antaa: osastonhoitaja Satu Kanerva, 0407109215, satu.kanerva@askola.fi 

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi haku työavaimella 117246. Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa Askolan kunta perusturvalautakunta Askolantie 30, 07500 Askola. 17.10.2016 mennessä. Kuoreen merkintä ”Työavain 117246”. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. 


Iltapäivätoiminnan ohjaaja määräaikaiseen toimeen Kirkonkylän koululleajalle 29.8.2016 - 2.6.2017 

Kelpoisuusehdot:

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös muut soveltuvan tutkinnon omaavat hakijat voidaan ottaa huomioon. Hakijalta toivotaan ryhmänhallintataitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja joustavuutta toimia koulun arjessa. 

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Työsuhteen alussa on koeaika. 

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtävän aloitus: heti

Tehtäväkohtainen palkka: KVTESin mukaan

Sopimusala:  KVTES

Työaika: 20 h/viikko 

Tehtäviä haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Voit myös lähettää kirjallisen hakemuksen osoitteella Askolan kunta, Sivistystoimi, Askolantie 30, 07500 Askola. Kuoreen merkintä ”Ip-toiminnanohjaaja”. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. 

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koealalla. Askolan kunta on savuton työnantaja. 

Lisätiedot: 

IP-koordinaattori Merja Järvelä, puh. 040 7109 189,  etunimi.sukunimi@eduaskola.fi tai sivistystoimenjohtaja Pirkko Hynninen, puh. 040 506 9547, etunimi.sukunimi@askola.fi.


HANKI LEIPÄSI ASKOLASTA

Halutessasi voit myös jättää sähköisesti avoimen hakemuksen, niin otamme tarvittaessa yhteyttä. Askolan kunta rekrytoi tarvittaessa eri alojen ammattilaisia sijaisuuksiin tai vakinaisiin virkoihin ja tehtäviin. Avoimia hakemuksia ei oteta huomioon edellä mainituissa hauissa vaan niistä tiedotetaan esimiehiä, jotka voivat olla yhteydessä hakemuksen jättäneisiin henkilöihin kun on pikaista tarvetta lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. 

 

Logo