Avoimet työpaikat

Olemme noin 5000 asukkaan kasvava kunta Itä-Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon Naapurissa. Meillä on hyvä asua ystävällisessä, rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, mutta työnteko onnistuu myös kauempaa. Arvojamme ovat elinvoimaisuus, edistyksellisyys ja ennakkoluulottomuus.

Haemme

JOHTAVAA TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ opintovapaan sijaisuuteen 1.8.2014 alkaen tai sopimuksen mukaan

Tehtävänkuvaus:
Haemme opintovapaan ajaksi johtavalle lääkärillemme sijaista vuodeksi. Johtavan lääkärin työ terveyskeskuksessa on mielenkiintoinen näköalapaikka avosairaanhoitoon, kansanterveyden keskeisiin haasteisiin ja terveyskeskuksen johtamiseen ja hallinnointiin. Työyhteisö, jonka keulahahmona saat toimia, on osaava ja kehittämismyönteinen.

Työ ei sisällä päivystysvelvollisuutta, mutta mahdollisuus päivystykseen on. Yksilölliset toivomukset työjärjestelyssä otetaan huomioon. Asunnon etsimisessä avustetaan tarvittaessa.

Kelpoisuusehdot:

Yleislääketieteen tai muun soveltuvan alan erikoislääkäri tai yleislääkärin oikeuden omaava Suomessa laillistettu lääkäri. Edellytämme hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa. Hallinnollinen ja johtamiskokemus katsotaan eduksi.

Valinta suoritetaan ehdollisena ja toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan 30 vuorokauden kuluessa siitä, kun hän on ottanut viran vastaan sillä uhalla, että valinta muussa tapauksessa raukeaa. Sijaisuuden alussa on 4 kk koeaika.

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtävän aloitus: 1.8.2014 tai sopimuksen mukaan

Tehtäväkohtainen palkka: Palkkaus määräytyy lääkäriVES / sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa:

Vastaava lääkäri Janne Tuovila, puh 040-7109203, janne.tuovila(at)askola.fi

tai perusturvajohtaja Ulla Broms, puh 040-7109119, ulla.broms@askola.fi (13.-19.6.2014 välisenä aikana)

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, haku työavaimella 62900.  Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa Perusturvalautakunnalle, Askolantie 24, 07500 Askola, kuoreen merkintä ”Työavain: 62900” viimeistään 27.6.2014 klo 14.00 mennessä. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Haemme nyt sivistystoimeen

Luokanopettajaa Monninkylän koululle määräaikaiseen virkaan ajalle 5.8.2014 – 31.7.2015

Tehtävänkuvaus:

2 lk luokanopettajan tehtävät Monninkylän koulussa. Erikoistumisaineet musiikki ja liikunta.

Kelpoisuusehdot:

Viran pätevyysvaatimukset on määritelty opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetusta asetuksesta 986/14.12.1998. Pätevien hakijoiden puuttuessa virat voidaan täyttää myös muun soveltuvan tutkinnon omaavilla hakijoilla. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Virkasuhteen alussa on koeaika. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset.

Virkasuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtävän aloitus: 5.8.2014

Tehtäväkohtainen palkka: Määräytyy OVTES:n mukaan

Sopimusala: Määräytyy OVTES:n mukaan

Lisätietoja antaa:

Monninkylän koulun rehtori Anu Hovilehto

p. 040 718 9429

anu.hovilehto@askola.fi

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, haku työavaimella 62779. Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa sivistystoimenjohtaja Anne Perjopurolle osoitteeseen Askolan kunta,  Askolantie 30, 07500 Askola, kuoreen merkintä ”Työavain: 62779”. viimeistään 25.6.2014 klo 14.00 mennessä. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Jätä avoin hakemus

HANKI LEIPÄSI ASKOLASTA

Halutessasi voit myös jättää sähköisesti avoimen hakemuksen, niin otamme tarvittaessa yhteyttä. Askolan kunta rekrytoi tarvittaessa eri alojen ammattilaisia sijaisuuksiin tai vakinaisiin virkoihin ja tehtäviin. Avoimia hakemuksia ei oteta huomioon edellä mainituissa hauissa vaan niistä tiedotetaan esimiehiä, jotka voivat olla yhteydessä hakemuksen jättäneisiin henkilöihin kun on pikaista tarvetta lyhytaikaisiin sijaisuuksiin.