Nuoriso

Kaikki sivistystoimen alaiset liikunta-, nuoriso-, kulttuuri – ja kirjastotoimen tapahtumat, vierailut nuorisotila illat, ryhmät (ml. koululuokkien vierailut), kurssit, piirit ym. perutaan 17.3.–31.5. väliseksi ajaksi.

Kunnan kuntosalit, liikuntasalit ovat suljettu 17.3.–31.5. välisen ajan.

Kunnan tiloja ei vuokrata ulkopuolisille 17.3–31.5. välisenä aikana.

—————————————————————————–

YHTEYSTIEDOT
Linnankoskentie 49, 07510 Askola

Nuorisosihteeri
Risto Vänttinen

Nuoriso-ohjaaja
Jari Uutela
Yhteisöpedagogi

Facebook: Nuoriso-ohjaaja Jari
Instagram: nuorisoohjaaja_jari

Sähköpostit ovat muotoa

Nuorisotoimi on olemassa nuoria varten!

Tarjoamme monipuolisia ja virikkeellisiä vapaa-ajan palveluja nuorille yhteistyössä eri tahojen kanssa. Tuemme nuorten ja nuorisoyhdistysten sekä muiden yhteisöjen järjestämää nuorisotoimintaa tarjoamalla mm. toimitiloja ja avustuksia. Avustusten hakuaika on maaliskuu-huhtikuu.

Nuorisotoimi haluaa parantaa nuorten elinoloja Askolassa yhteistyössä eri tahojen kanssa. Siksi olemme mielellämme mukana hankkeissa, jotka tähtäävät nuorten elämän laadun parantamiseen. Palvelemme nuoria ja heidän vanhempiaan nuorten kehitykseen ja kasvuun liittyvissä asioissa.
Nuorisotoimessa saat tietoja nuorten harrastusmahdollisuuksista, koulutukseen ja työhön liittyvistä asioista ja nuoria palvelevista organisaatioista. Voit tulla myös muuten vain juttelemaan ja kertomaan ideoistasi. Jos sinulla on huolia ja murheita ja tarvitset apua, voimme yhdessä ottaa selvää, kenen puoleen voit kääntyä.

Askolan nuorisotila Nuta
Linnankoskentie 49, 07510 Askola

Nuorisotila toimii avointen ovien periaatteella nuorten olohuoneena monitoimitalolla. Kaikki toiminta tiloissa on valvottua ja päihteetöntä. Tila on tarkoitettu nuorten vapaaseen oleskeluun ja ajanviettoon.
Nuorisotilalla järjestetään myös ohjattua toimintaa, jotka ovat lähtöisin nuorten omista ideoista ja toiveista.
Nuta avaa ovensa syksyllä koulun alkaessa, ja sulkee ovensa keväällä toukokuussa. Tapahtumista ja poikkeuksista aukioloajoissa ja toiminnoissa ilmoitetaan kunnan nettisivuilla ja nuoriso-ohjaajan omilla tileillä Facebookissa ja Instagramissa.

Isot (13v. ylöspäin)
Aukioloajat:
to: 23.1.- 7.5. klo. 17-20
pe: 24.1.-3.4. klo 18-21.30
suljettu: 14.2, 20.2, 9.4, 30.4
(auki joka to ja pe, jos ei toisin mainita)

Nuoremmat (5-6lk.)
Aukioloajat:
klo 14-16.30
(auki joka parittoman viikon maanantai 13.1. – 4.5. välisenä aikana)

Nuorisotila Monttu
Helkamäentie 30, 07230 Askola

5-6 luokkalaisten oma vapaa-ajan kokoontumispaikka, jossa on mahdollisuus kuunnella musiikkia, pelata ps4 konsolia, pelata biljardia ja bilistä, sekä viihtyä hyvässä seurassa.
aukioloajat:
klo 14-16.30
(Auki joka parillisen viikon maanantai 20.1 – 11.5 välisenä aikana)
suljettu: 17.2, 13.4